Αυτές οι μητρικές είναι εξοπλισμένες με το πιο προηγμένο σύστημα LED της αγοράς. Η εφαρμογή RGB Fusion διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα επιλογών φωτισμού που είναι προσβάσιμες με μερικά κλικ του ποντικιού. Για σκληροπυρηνικούς οπαδούς φωτισμό, η λειτουργία Advanced επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίσουν πολλαπλές ζώνες ανεξάρτητα το συνολικό πακέτο φωτισμού.
 1. Z390
 2. H370 & B360
 3. Z370
 4. X299
 5. Z270
 6. H270 & B250
 7. X399
 8. X470
 9. B450
 10. X370
 11. B350

For people who are seeking a combination of high-end performance and glowing aesthetics, we offer AORUS Memory to explore the full spectrum of glorious RGB Lighting.
Το νεότερο RGB πληκτρολόγιο και τα ποντίκια όχι μόνο προσφέρουν απόδοση αιχμής, αλλά και να έχουν σχεδόν άπειρες προσαρμογές με τη χρήση των RGB LED. Αξιοποιήστε τη δυναμική τους με το RGB Fusion για να μπρείτε στο πνεύμα.
Τα RGB κουτιά είναι ήδη στολισμένο με RGB LEDs. Το RGB Fusion σας επιτρέπει να τα συγχρονίσετε με τα αξεσουάρ σας! Δεν υπήρξε ποτέ ένας ευκολότερος τρόπος για να εκφράσετε τον gamer που κρύβεται μέσα σας.
Ψύκτρες για CPU, ακουστικά και πολλά άλλα! RGB Fusion Ready σημαίνει ότι είναι σε θέση να τα συγχρονίσετε με τα υπόλοιπα LED σας.
 
GIGABYTE RGB Fusion APP
Μην κάνετε το PC σας απλά να λάμπει, κάντε το ένα έργο τέχνης που οι φίλοι θα ζήλευαν. Με την GIGABYTE RGB Fusion mobile εφαρμογή οι χρήστες παρακολουθούν καθώς ελέγχουν το φωτισμό στο gaming PC τους. Αυτό δίνει στους χρήστες την ευκολία πρόσβασης, καθώς προσπαθούν να ρυθμίσουν χρώματα και ταχύτητα για διαφορετικές λειτουργίες, όλο αυτό μπορεί να γίνει μακριά από το πληκτρολόγιο και την οθόνη του υπολογιστή τους.
 
RGB Fusion με Digital LEDs

With AORUS Motherboards, RGB Fusion is even better with Digital LEDs.* RGB Fusion offers users the option to control onboard and external LED light strips for their PC. Already feature filled with colors and patterns, RGB Fusion on AORUS Motherboards are now upgraded with Digital LED support. With onboard options and external digital LED strips*, where each LED is digitally addressable, users can experience even more patterns, styles, and illuminations.

Οι μητρικές Gaming της AORUS υποστηρίζουν ψηφιακές λωρίδες LED 5v ή 12v. Η τεχνολογία RGB Fusion με ψηφιακά LED έρχεται με 9 νέα μοτίβα και διάφορες ρυθμίσεις ταχύτητας αλλά και πολλά ακόμα.

*Οι ψηφιακές λυχνίες LED είναι διαθέσιμες μόνο σε επιλεγμένες μητρικές, εξωτερικές λωρίδες LED και ψηφιακές λωρίδες LED δεν περιλαμβάνονται με την αγορά της μητρικής.